Urval av relevanta säkerhetsnyheter

Vi vill ge dig de mest relevanta säkerhetsnyheterna, rekommendationerna och prenumerationsalternativen. När vi lärt oss vilket skydd du behöver mest kan vi rekommendera de bästa sätten att få det.

Som standard är informationen regelbundet tillgänglig i appen. Om du inte vill ta emot denna information, kan du inaktivera detta alternativ.

För att inaktivera urvalet av relevanta säkerhetsnyheter:

1. På det nedre flikfältet i appen trycker du på Profil > Inställningar.
  2. I Programinställningaravmarkerar du kryssrutan Meddelanden.

Du får inte längre relevanta säkerhetsnyheter från appen.